Lief en leed rond 5 weken ofwel ruim een maand

Posted by on 30 september 2011

Het eerste echte lach 17 september

Leeftijd: 5 weken

Wat mij in deze periode vooral is opgevallen:

Als je na 18:00uur in slaap valt dan wil je niet meer weg gelegd worden dus lig je de hele avond tegen papa of mama aan. De krampjes worden gelukkig minder hierdoor slaap je ‘s nachts ook beter, soms slaap je 7 uur achter elkaar. Je moet nog wel in de hydrofiele luier om ‘s nachts goed te kunnen slapen.  Je kunt nu lachen en doet dit dan ook regelmatig ook volg je de speeltjes en het muziekje van je boxmobiele maakt je aan het lachen. De eerste kleertjes gaan de kast uit want maatje 50 past nu echt niet meer. Je hebt mama één avond bijna tot wanhoop gedreven door om 18:00 te beginnen met huilen gelukkig was papa ook thuis die heeft ook veel met je rond gelopen en waarom je nou zoveel moest huilen weten we nu nog niet of kwam dit door een groeisprongentje???

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *