Einde kraamweek 8 dagen oud

Posted by on 25 augustus 2011

8 dagen oud

 

Leeftijd: 8 dagen oud.

Wat mij in deze periode vooral is opgevallen:

De eerste nacht viel mij al op dat je het niet leuk vond om naar je koude wiegje te gaan. Nu we deze voorverwarmen met een kruik is het geen probleem meer. Ook zag ik dat je heel onrustig sliep je sloeg steeds met je armpjes en hierdoor werd je dan weer wakker. Elke de kraamverzorgster heeft je nu in een hydrofiele luier gewikkeld en nu kun je heerlijk slapen. Als je onrustig bent vind je het fijn als we je beentjes onder je billen houden zo hem je ook bij mij in de buik gezeten. Dit laat je ook in de tummy zien. Water vind je lekker ontspannend.

in de tummy tub

Voor het eerst met papa onder de douche

One Response to Einde kraamweek 8 dagen oud

  1. Mam

    Ron, wat leuk jij met je dochter Femke onder de douche!! Ze zou je zo door de vingers glippen! Ze is ook nog maar zo klein…. Maar dat gebeurt niet zo te zien. Prachtig!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *