Koningspaar 2018

Posted by on 21 juni 2018

Op 16 juni schoot Ron koning van het Sint Antoniusgilde. Het was spannend want er was in de beurten ervoor al steeds meer van de vogel af geschoten en eigenlijk dacht hij niet meer aan de beurt te komen. Femke en Iris werden snel door opa en oma gebracht en konden zo bij de inhuldiging zijn en vonden dit ontzettend leuk en zijn super trots op papa de koning. ‘s avond werden we opgehaald in volgens Iris een kapotte auto want hij had geen dak (cabrio). Ze vond het super leuk en zwaaide als een koningin naar alle mensen. Femke is zo trots op haar vendelierschap dat ze niet in de auto wilde maar lekker met de vlag lopen. Op het kasteel hadden we een mooie huldiging en daarna feesten bij zaal de Peer.

Maandag hadden wij beide nog kans om met de wisselbeker naar huis te gaan, maar helaas verloren we met het kampen.

Filmpje koningsschot 2018

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *