Bezoek aan Cluny 8-8-2017

Posted by on 9 augustus 2017

Vanmorgen was er wel een zonnetje, maar nog wel fris 19 graden. Na ons ontbijtje in de zon en een kop koffie voor papa vertrokken we naar Cluny. Hier hebben we de Abbaye of Cluny bezocht. Dit was een klooster. Vroeger was hij veel groter tijdens de revolutie is het grootste deel verwoest.

Het was mooi en we waren in een grote toren geweest. Deze toren heette de Kaastoren we konden heel veel weg kijken. Daarna gingen we een ijsje eten en Femke ging heel trots zelf om servetjes vragen. Na nog even rondgelopen te hebben gingen we terug naar de caravan. Daar aten we soep met stokbrood en kruidenboter. Femke, Iris en papa vertrokken naar de speeltuin om met vriendinnetjes te gaan spelen. Na de minidisc had papa het eten klaar en is de dag voorbij.

Femke en Iris

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *