Vertrek naar overnachtingscamping 4-8-2017

Posted by on 9 augustus 2017

De vakantie is begonnen dus we slapen lekker uit. Daarna pakken we de laatste spulletjes bij elkaar en om 9:00 rijden we weg. Het is 19 graden in Didam en bewolkt. De eerste 2 uur spelen de meisjes lekker met de poppen en my little pony’s. We kunnen lekker doorrijden bij Maastricht hadden we onze eerste pitstop. Daarna elke 2 uur even een plas en drinkpauze. Voor de Franse grens kwamen we in een file terecht er was een kettingbotsing waardoor de weg was afgesloten en wij over de vluchtstrook moesten. Dit leverde een uur vertraging op waardoor we wat onze geplande overnachtingscamping niet bereikte. Gelukkig hadden we een lijstje waarop er genoeg stonden. Om 19:10 aangekomen stond er een lange rij en was het afwachten of er wel plek was. Ze zaten 1 plek voor ons vol, maar als we geen bezwaar hadden tegen een onofficiĆ«le plaatsvonden we overnachten. Stroom was er gewoon dus geen probleem voor ons.  Op de plek bleek alleen onze stroomkabel te kort, maar de buurman bracht uitkomst met een haspel. Dus probleem opgelost. Daarna eten en 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *