Hulsberg 22 augustus.

Posted by on 22 augustus 2016

Omdat het vanmorgen nog regent wijzigen we onze plannen van Maastricht bezichtigen naar een bezoek aan kasteel Hoensbroek. Als we daar aankomen is het droog en spelen we eerst wat oude spelletjes op het tweede binnenplein. Via het derde binnenplein komen we in het deel dat we kunnen bezichtigen. Dit kasteel is helemaal ingericht zoals in de middeleeuwen dus geeft het een goed beeld aan Femke hoe mensen toen leefde. We doen eerst de kinder route met speurtocht in elke kamer is een vraag of opdracht voor 4 t/m 6 of 7 t/m 12. Dus voor Femke waren deze goed te doen elke vraag kon je met waar of niet waar beantwoorden en dan moest je een kaartje met het juiste antwoord uit een kistje pakken. Dit waren stukje van een puzzel. Na de kinder rondleiding hebben we zelf nog wat leuke plekjes bezocht zoals het gevang. Daarna mochten ze nog een prinsessenjurk aan en buiten nog weer spelletjes spelen. Na het slapen kwam de zon en werd het lekker weer tijd voor een wandeling en een bezoekje aan de speeltuin. Na het eten waren ze erg moe dus tijd voor douche en bed.

http://www.kasteelhoensbroek.nl/

 

 

Verkleden als musketier

Verkleden als musketier

Opdracht kun jij het zwaard met 1 hand optillen?

Opdracht kun jij het zwaard met 1 hand optillen?

Als echte prinsessen.

Als echte prinsessen.

One Response to Hulsberg 22 augustus.

  1. Oma

    Hoi vakantiegasten. Zo te zien vermaken jullie je wel! met het iets slechtere weer is er nog veel te beleven in Limburg! De komende dagen zal het zwembad jullie wel afkoeling geven want het wordt lekker warm. mooie foto’s van jullie in de trein. Opa en Oma hebben daar ook in gezeten. veel plezier nog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *