Hulsberg 21 augustus

Posted by on 22 augustus 2016

Vandaag is het een koude dag met 19 graden en veel heel veel regen. We gaan dus iets doen waar we droog en warm zijn. We gaan met de stoomtrein rijden. Eerst met de auto naar Simpelveld en dan met de stoomtrein naar Valkenburg daar moeten we dan 25 min wachten en kunnen we weer terug naar de auto. Het is erg druk, maar we hebben geluk en kunnen in een luxe coupe voor ons zelf. Femke en Iris vinden het erg leuk en kijken lekker naar buiten en Iris meld ons steeds al de trein weer gaat reiden na een kleine stop op een tussenstation. Als de trein in Valkenburg stil staat maak ik eerst met Iris en later met Femke een wandeling door de trein. Femke vind het maar gek dat je ook in de trein naar de wc kunt en dat er verschil zit tussen de wagons. Restauratiewagen met houten banken en tafels, wagon met rode bekleding, wagon met groene bekleding en dan de hokjes waar wij zitten. ‘ s Middags spelen we een spelletje en gaan we in het restaurant van de camping eten want het waait zo hard dat papa niet buiten kan koken.

http://www.zlsm.nl/het-langste-museum-van-limburg/
image

image

image

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *