Hulsberg 20 augustus

Posted by on 20 augustus 2016

Vandaag is het bewolkt en 22 graden ook staat er veel wind. Waardoor we vanmorgen in de tent ontbeten hebben. Na het ontbijt even gevoetbald en bedacht wat we gingen eten de komende dagen. Daarna zijn we in de auto gestapt en naar Nuth gereden daar de boodschappen gedaan en met verse chocoldabroodjes (ze waren nog warm) weer terug naar de camping. Daar geluncht en toen was het al weer tijd voor het middagslaapje. Toen begon het ook te regen dus mocht Femke op de iPad filmpjes kijken. Na het slapen ging papa met de meisjes naar de grote speeltuin en mama genoot even van de rust en het zonnetje. Weer terug bij de tent ging Femke even kleien en toen was het al weer tijd voor het eten, bad en bed gebeuren. De meisjes zijn zo moe van het buiten zijn dat om 19:00u alles in bed ligt en meteen slaapt.

Genieten van het zonnetje en het chocoladebroodje.

Genieten van het zonnetje en het chocoladebroodje.

Femke heeft het haar van Iris versiert met een bloemetje

Femke heeft het haar van Iris versiert met een bloemetje

Zo moe dat ze buiten gaan slapen.

Zo moe dat ze buiten gaan slapen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *