Hulsberg 19 augustus

Posted by on 19 augustus 2016

Vanmorgen gingen Femke en papa weer broodjes halen en mama en Iris dekte samen de tafel. Daarna ging Femke lekker spelen in de speeltuin met haar vriendinnetje. Ze praat een beetje buitenlands mama, maar ik kan haar wel verstaan (ze praat super Limburgs). Vanmiddag zijn we weer naar Valkenburg gereden en daar wat rondgelopen en een cadeautje gekocht voor Femke, omdat ze nu al 2 nachten in haar tent slaapt. Daarna lekker een terrasje opgezocht en koffie en een Belgische wafel met warme kersen en thee met Limburgse vlaai en de meisjes wat lekkers te drinken en meesnoepen van het lekkers. Als wij op het terras zitten vallen er wat druppels, maar het is al snel weer droog. Vanavond is de eerste avond dat we binnen zitten en om 20:00 begint het te regenen.

Blij met haar stempels (en Iris ook)

Blij met haar stempels (en Iris ook)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *