Vakantie Hulsberg 18 augustus 2016

Posted by on 19 augustus 2016

HIEP HIEP HOERA Femke is 5 jaar.

image

Femke begon haar verjaardag goed door de hele nacht in haar tent te slapen. Ze was daar erg trots op. Na weer een lekker ontbijt gehaald door papa en Femke zijn we naar het drie landenpunt gereden. Daar was de uitkijktoren nog dicht. Blijkt dat er geen vaste openingstijden zijn de eigenaar opent hem gewoon wanneer hij er zin in heeft. Dan maar en kop koffie en Femke en Iris de speeltuin in. Dan ziet papa dat er mensen op de toren lopen. Dus mama en Femke gaan de toren op. Femke wil graag met de lift. Ze vindt het uitzicht erg mooi en moet lachen omdat we papa heel klein in de speeltuin zien. Iris is zo klein dat we die als een stipje zien. Thuis eten we lekker een taartje en ‘s avonds vierde we Femke haar verjaardag door lekker te gaan uiteten de meisjes een pannenkoek en wij biefstuk en halve haan met aardappeltjes.

image

One Response to Vakantie Hulsberg 18 augustus 2016

  1. Oma

    Een hele hand vol!! proficiat Femke!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *