Vakantie Hulsberg 17 augustus 2016

Posted by on 19 augustus 2016

Vanmorgen zijn we naar Valkanburg gegaan. We bezochten de gemeentegrond en hadden de rondrit met het treintje. Femke vond het erg leuk en spannend. Vooral toen alle lampen uitgingen en het dus pikdonker was. Iris vond de lichtgevende armbandjes het interessants. Daarna bezochten we de lichtshow in de grote. Dit viel een beetje tegen, maar het liedje van Frozen was natuurlijk favoriet. ‘s middags hadden de overburen een badje bij de caravan opgezet waar Femke ook in mocht Iris had haar privĂ© zwembad bij onze caravan. Het grindpad zorgde ervoor dat Iris niet overstak, want die steentjes doen toch wel zeer aan je blote voetjes. image

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *