Vakantie

Bezoek aan Cluny 8-8-2017

Vanmorgen was er wel een zonnetje, maar nog wel fris 19 graden. Na ons ontbijtje in de zon en een kop koffie voor papa vertrokken we naar Cluny. Hier hebben we de Abbaye of Cluny bezocht. Dit was een klooster. Vroeger was hij veel groter tijdens de revolutie is het grootste deel verwoest.

Categories: Dompierre les Ormes | Leave a comment

Hulsberg 22 augustus.

Omdat het vanmorgen nog regent wijzigen we onze plannen van Maastricht bezichtigen naar een bezoek aan kasteel Hoensbroek. Als we daar aankomen is het droog en spelen we eerst wat oude spelletjes op het tweede binnenplein. Via het derde binnenplein komen we in het deel dat we kunnen bezichtigen. Dit kasteel is helemaal ingericht zoals … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Nieuws, Vakantie | 1 Comment

Hulsberg 21 augustus

Vandaag is het een koude dag met 19 graden en veel heel veel regen. We gaan dus iets doen waar we droog en warm zijn. We gaan met de stoomtrein rijden. Eerst met de auto naar Simpelveld en dan met de stoomtrein naar Valkenburg daar moeten we dan 25 min wachten en kunnen we weer … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Vakantie | Leave a comment

Hulsberg 20 augustus

Vandaag is het bewolkt en 22 graden ook staat er veel wind. Waardoor we vanmorgen in de tent ontbeten hebben. Na het ontbijt even gevoetbald en bedacht wat we gingen eten de komende dagen. Daarna zijn we in de auto gestapt en naar Nuth gereden daar de boodschappen gedaan en met verse chocoldabroodjes (ze waren … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Vakantie | Leave a comment

Hulsberg 19 augustus

Vanmorgen gingen Femke en papa weer broodjes halen en mama en Iris dekte samen de tafel. Daarna ging Femke lekker spelen in de speeltuin met haar vriendinnetje. Ze praat een beetje buitenlands mama, maar ik kan haar wel verstaan (ze praat super Limburgs). Vanmiddag zijn we weer naar Valkenburg gereden en daar wat rondgelopen en … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016 | Leave a comment

Vakantie Hulsberg 18 augustus 2016

HIEP HIEP HOERA Femke is 5 jaar. Femke begon haar verjaardag goed door de hele nacht in haar tent te slapen. Ze was daar erg trots op. Na weer een lekker ontbijt gehaald door papa en Femke zijn we naar het drie landenpunt gereden. Daar was de uitkijktoren nog dicht. Blijkt dat er geen vaste … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016 | 1 Comment

Vakantie Hulsberg 17 augustus 2016

Vanmorgen zijn we naar Valkanburg gegaan. We bezochten de gemeentegrond en hadden de rondrit met het treintje. Femke vond het erg leuk en spannend. Vooral toen alle lampen uitgingen en het dus pikdonker was. Iris vond de lichtgevende armbandjes het interessants. Daarna bezochten we de lichtshow in de grote. Dit viel een beetje tegen, maar … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Vakantie | Leave a comment

Vakantie Hulsberg 16 augustus 2016

Vandaag weer een mooie dag. ‘s morgens hebben papa en Femke verse broodjes in de campingwinkel gehaald en mama en Iris dekte de tafel. We konden lekker buiten ontbijten. Na nog wat opgeruimd te hebben in de caravan en tent zijn we boodschappen gaan doen. Femke blij want op vakantie mag je lekkere toetjes uitkiezen. … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Vakantie | Leave a comment

Vakantie Hulsberg 15 augustus 2016

Klaar voor vertrek ‘s morgens sliepen de meisjes eerst uit waardoor wij konden zorgen dat alles klaar was voor vertrek. Om 9:30 reden we weg uit Didam en om 12:00 waren we naar een rustige reis op de camping. Daar mochten we een mooi plekje uitzoeken en werd alles opgezet. ‘s Middags zijn we even … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Vakantie | Leave a comment

Op vakantie naar Sinderen

We blijven lekker in de buurt zodat papa een paar keer naar huis kan om de tuin te bestraten. Helaas hebben we vertraging want de auto doet het niet. na 2,5 uur op de ANWB gewacht te hebben en nog wat tijd om het probleem op te zoeken blijkt dat de auto niet gemaakt kan … Continue reading »

Categories: Vakantie | Leave a comment