Iris

Dubbel feest

Zaterdag 13 augustus vierde de verjaardag van Femke en Iris. De eerste keer dat ze het samen vierde. Voor beide had ik een feestjurken gemaakt en Barbara mAkte voor beide een feesttaartje. Ze werden verwend met mooie cadeau’s en we sloten af met een lekker barbecue.

Categories: Femke, Iris | Leave a comment

Leuke foto’s maand April

Kijk hier voor de leuke foto’s.

Categories: Femke, Iris, Media | Leave a comment

Nieuwe voortent uitproberen

We hebben een nieuwe voortent gekocht waarbij Femke in de erker kan slapen. Deze gingen we op vrijdag 10 april uittesten op camping De IJsselhoeve in Doesburg. Opa en Oma Duiven kwamen helpen om de tent op te zetten want er moest natuurlijk even gepuzzeld worden hoe deze in elkaar moest.

Categories: Femke, Iris, Vakantie | Leave a comment

Pasen 2015

‘s Morgens moest er eerst natuurlijk paaseieren gezocht worden. Na het ontbijt mochten Femke en Iris buiten kijken of de paashaas was geweest.  

Categories: Femke, Iris | Leave a comment

Nieuwjaardag

Nieuwjaarsdag hebben we s morgens lekker uitgeslapen en ontbeten. ‘s Middags zijn we lekker naar opa en oma Trein gewandeld want Iris kon niet slapen. We hoopten dus dat ze in de wagen lekker ging slapen. Nou mooi niet dus. Femke ging op haar fiets en dit ging heel goed. Op de terug weg moest Iris zich … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

Een goed 2015 gewenst

Oudejaarsdag heeft Femke samen met papa oliebollen gehaald bij tante Ellen. Daarna hebben we thuis alles in orden gemaakt om zelf vleesjes te bakken zoals Femke dat noemt. Iris mocht nog even op de foto met een sterretje en ging daarna lekker slapen. Na het eten mocht Femke naar het vuurwerk kijken dat papa voor haar … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

kerstmis 2014

Dit jaar hielp ik met de kinderkerstviering. Femke kreeg dus veel van de voorbereidingen mee en wilde dan ook een engeltje in zijn tijdens de kerstviering op kerstavond. Eerste kerstdag waren we traditie getrouw op de Zandweg en tweede kerstdag was de hele familie Berendsen hier. Het waren drukke maar gezellige dagen.  

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

Echo van de heupjes maken

3 december konden we in het ziekenhuis terecht om een echo van Iris haar heupjes te laten maken. Iris werd in een schuimmal op haar zij gelegd en toen kon de radioloog een echo maken. Iris vond alles prima en met 10 minuten wisten we dat alles prima in orden was. Weer even aankleden en … Continue reading »

Categories: Iris, Nieuws | 1 Comment

Sinterklaas in Duiven

Ook in Duiven kwam Sinterklaas cadeautjes brengen. Na wat lekkers werd er gezongen en daar werd er op de deur geklopt. Wat een boel cadeau’s. Femke en Iris kregen samen een duplo trein en verder natuurlijk veel cadeautjes voor zich zelf.

Categories: Femke, Iris, Sinterklaas | Leave a comment

Sinterklaas op de Zandweg

Sinterklaas had ons laten weten dat op 30 november Piet een zak met cadeautjes op de Zandweg zou bezorgen. Na een kopje koffie met wat lekkers gingen de kinderen liedjes zingen en kon het korte wachtten beginnen. Het was een erg gezellige  middag die we afsloten door met zijn allen te eten.       … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Sinterklaas | Leave a comment