Arcen Limburg 2011

Dag 4 Wat doen we???

Vanmorgen werd ik wakker met een pijnlijk lichaam. Ik weet precies waar de spiralen van het matras zitten. Ron ging met Femke broodjes halen en ik ben de stoomcabine ingedoken. Dit deed wel goed. Daarna in overleg besloten dat we vandaag terug zouden rijden. Femke is vanacht toch vaak wakker geweest en de temperatuur blijft … Continue reading »

Categories: Arcen Limburg 2011 | Leave a comment

Dag 3 Venlo

Vandaag hebben we weer lekker uitgeslapen. Na een lekker ontbijtje zijn we naar Venlo gereden en daar lekker door de binnenstad gewandeld. Na een lekker visje en wat koopjes. Zijn we nog even ergens wezen drinken. Femke had dikke schik in de wandelwagen en deed af te toe haar oogjes dicht. Op de terugweg een … Continue reading »

Categories: Arcen Limburg 2011 | Leave a comment

Dag 2 Arcen

Vanmorgen eerst lekker uitgeslapen en ontbeten. Na een kopje koffie zijn we een grote wandeling over het park gaan maken en even bij de receptie geweest om te kijken wat we vanmiddag zouden kunnen gaan doen. In het huisje terug hebben we een kopje koffie en thee gedronken en ons klaar gemaakt om naar Arcen … Continue reading »

Categories: Arcen Limburg 2011 | 1 Comment

Vertrek 7-11-2011

Gisteren geen tijd om een berichtje te schrijven dus doen we dat nu lekker bij de koffie. Na nog een paar kleine regeldingentjes gingen we om 11 uur de auto inpakken. Alles paste er goed in en we konden om half 1 weg rijden. Femke lag voordat we Didam uitreden al lekker te slapen. We … Continue reading »

Categories: Arcen Limburg 2011 | Leave a comment