Nieuws

Koningspaar 2018

Op 16 juni schoot Ron koning van het Sint Antoniusgilde. Het was spannend want er was in de beurten ervoor al steeds meer van de vogel af geschoten en eigenlijk dacht hij niet meer aan de beurt te komen. Femke en Iris werden snel door opa en oma gebracht en konden zo bij de inhuldiging … Continue reading »

Categories: Nieuws | Leave a comment

Vertrek naar overnachtingscamping 4-8-2017

De vakantie is begonnen dus we slapen lekker uit. Daarna pakken we de laatste spulletjes bij elkaar en om 9:00 rijden we weg. Het is 19 graden in Didam en bewolkt. De eerste 2 uur spelen de meisjes lekker met de poppen en my little pony’s. We kunnen lekker doorrijden bij Maastricht hadden we onze … Continue reading »

Categories: Nieuws | Leave a comment

Hulsberg 22 augustus.

Omdat het vanmorgen nog regent wijzigen we onze plannen van Maastricht bezichtigen naar een bezoek aan kasteel Hoensbroek. Als we daar aankomen is het droog en spelen we eerst wat oude spelletjes op het tweede binnenplein. Via het derde binnenplein komen we in het deel dat we kunnen bezichtigen. Dit kasteel is helemaal ingericht zoals … Continue reading »

Categories: Hulsberg 2016, Nieuws, Vakantie | 1 Comment

Tuinverbouwing

We gaan de tuin verbouwen. De vlonder is er nu al uit, dan afgraven en eind mei de nieuwe bestrating erin. Femke helpt papa graag mee.    

Categories: Femke, Nieuws | Leave a comment

Nieuwjaardag

Nieuwjaarsdag hebben we s morgens lekker uitgeslapen en ontbeten. ‘s Middags zijn we lekker naar opa en oma Trein gewandeld want Iris kon niet slapen. We hoopten dus dat ze in de wagen lekker ging slapen. Nou mooi niet dus. Femke ging op haar fiets en dit ging heel goed. Op de terug weg moest Iris zich … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

Een goed 2015 gewenst

Oudejaarsdag heeft Femke samen met papa oliebollen gehaald bij tante Ellen. Daarna hebben we thuis alles in orden gemaakt om zelf vleesjes te bakken zoals Femke dat noemt. Iris mocht nog even op de foto met een sterretje en ging daarna lekker slapen. Na het eten mocht Femke naar het vuurwerk kijken dat papa voor haar … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

kerstmis 2014

Dit jaar hielp ik met de kinderkerstviering. Femke kreeg dus veel van de voorbereidingen mee en wilde dan ook een engeltje in zijn tijdens de kerstviering op kerstavond. Eerste kerstdag waren we traditie getrouw op de Zandweg en tweede kerstdag was de hele familie Berendsen hier. Het waren drukke maar gezellige dagen.  

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

Echo van de heupjes maken

3 december konden we in het ziekenhuis terecht om een echo van Iris haar heupjes te laten maken. Iris werd in een schuimmal op haar zij gelegd en toen kon de radioloog een echo maken. Iris vond alles prima en met 10 minuten wisten we dat alles prima in orden was. Weer even aankleden en … Continue reading »

Categories: Iris, Nieuws | 1 Comment

Intocht Sinterklaas 2014

Sinterklaas komt dit jaar ook weer in Didam. Papa blijft bij Iris thuis en Femke en mama gaan naar Sinterklaas kijken in Meulenvelden. Het is al gezellig druk en Femke zoekt een plekje in het kindervak. Er wordt al gezongen en gek gedaan door wat Pietjes die er al waren. Femke smult al van de … Continue reading »

Categories: Femke, Nieuws | 2 Comments

Wieg de kamer uit en box erin

De wieg vind Iris niet meer zo leuk omdat ze niks kan zien.  Ze wordt echt nieuwsgierig dus ruimen we de wieg op en halen we de box van zolder. Femke wil graag helpen dus rok uit en helpen tillen en poetsen. Daarna wordt de box nog even uitgetest want je moet natuurlijk wel zeker … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment