Author Archives: Edith Berendsen

Koningspaar 2018

Op 16 juni schoot Ron koning van het Sint Antoniusgilde. Het was spannend want er was in de beurten ervoor al steeds meer van de vogel af geschoten en eigenlijk dacht hij niet meer aan de beurt te komen. Femke en Iris werden snel door opa en oma gebracht en konden zo bij de inhuldiging … Continue reading »

Categories: Nieuws | Leave a comment

Op vakantie naar Sinderen

We blijven lekker in de buurt zodat papa een paar keer naar huis kan om de tuin te bestraten. Helaas hebben we vertraging want de auto doet het niet. na 2,5 uur op de ANWB gewacht te hebben en nog wat tijd om het probleem op te zoeken blijkt dat de auto niet gemaakt kan … Continue reading »

Categories: Vakantie | Leave a comment

Hofdame worden

Aan het eind van de voorjaarsvakantie kon je op huis Bergh leren hoe je een hofdame werd. Ik ben hier samen met Femke heen geweest. Eerst mochten we mooie prinsessenkleren uitzoeken en daarna een dansstokje knutselen. Toen deze af was leerde Femke hoe je een mooie kniebuiging voor de koningin maakt. Na dat de jongens … Continue reading »

Categories: Femke | Leave a comment

Leuke foto’s maand April

Kijk hier voor de leuke foto’s.

Categories: Femke, Iris, Media | Leave a comment

Tuinverbouwing

We gaan de tuin verbouwen. De vlonder is er nu al uit, dan afgraven en eind mei de nieuwe bestrating erin. Femke helpt papa graag mee.    

Categories: Femke, Nieuws | Leave a comment

Nieuwe voortent uitproberen

We hebben een nieuwe voortent gekocht waarbij Femke in de erker kan slapen. Deze gingen we op vrijdag 10 april uittesten op camping De IJsselhoeve in Doesburg. Opa en Oma Duiven kwamen helpen om de tent op te zetten want er moest natuurlijk even gepuzzeld worden hoe deze in elkaar moest.

Categories: Femke, Iris, Vakantie | Leave a comment

Pasen 2015

‘s Morgens moest er eerst natuurlijk paaseieren gezocht worden. Na het ontbijt mochten Femke en Iris buiten kijken of de paashaas was geweest.  

Categories: Femke, Iris | Leave a comment

Nieuwjaardag

Nieuwjaarsdag hebben we s morgens lekker uitgeslapen en ontbeten. ‘s Middags zijn we lekker naar opa en oma Trein gewandeld want Iris kon niet slapen. We hoopten dus dat ze in de wagen lekker ging slapen. Nou mooi niet dus. Femke ging op haar fiets en dit ging heel goed. Op de terug weg moest Iris zich … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

Een goed 2015 gewenst

Oudejaarsdag heeft Femke samen met papa oliebollen gehaald bij tante Ellen. Daarna hebben we thuis alles in orden gemaakt om zelf vleesjes te bakken zoals Femke dat noemt. Iris mocht nog even op de foto met een sterretje en ging daarna lekker slapen. Na het eten mocht Femke naar het vuurwerk kijken dat papa voor haar … Continue reading »

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment

kerstmis 2014

Dit jaar hielp ik met de kinderkerstviering. Femke kreeg dus veel van de voorbereidingen mee en wilde dan ook een engeltje in zijn tijdens de kerstviering op kerstavond. Eerste kerstdag waren we traditie getrouw op de Zandweg en tweede kerstdag was de hele familie Berendsen hier. Het waren drukke maar gezellige dagen.  

Categories: Femke, Iris, Nieuws | Leave a comment